Vánoční akce 2015!

Vánoce jsou tady a proto jsme i my pro vás připravili dárky. Pokud ještě sháníte inspiraci na dárky pro své blízké, můžete si vybrat z naší nabídky:


Sundisk Family

Síť služeb na Malé Skále nabízí možnost splutí řeky Jizery na kanoi, kajaku, raftu či paddleboardu do nedalekých Dolánek či dále. Abyste nemuseli zpátky vlakem, můžete si zapůjčit koloběžku a po zhruba hodině pohodové jízdy budete zpět na Malé Skále. Pořiďte tento výlet s vánoční slevou svým blízkým a vyražte v létě na Jizeru!

Například jsme pro vás připravili:

DOZVĚDĚT SE VÍCE


Penzion Křížky

Rodinný penzion v Křížkách na Malé Skále se nachází v malebném prostředí Českého ráje nedaleko řeky Jizery. Přijeďte si vychutnat pobyt na víkend s rodinou či s partnerem/partnerkou. Zakupte dárkový poukaz se sváteční slevou a dostanete k němu i slevu 5% na služby sítě SUNDISK Family na Malé Skále, mezi které patří splutí řeky Jizery, zapůjčení koloběžek či lanové centrum.

DOZVĚDĚT SE VÍCE


Zaujala Vás naše nabídka a chcete se o ní dozvědět podrobnosti? Více podrobností naleznete ZDE


Děkujeme Vám za projevenou důvěru v uplynulém roce a do nového roku 2016 Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, osobních i pracovních úspěchů. Těšíme se na Vaší návštěvu v sezoně 2016! :-)


Tým SUNDISK Family

Pro zakoupení vybavení a dárkových poukazů navštivte náš eshop.        eshop