Tam na lodi, zpět na koloběžce

Vraťte se na koloběžce tam, odkud jste vypluli

Tento oblíbený kombinovaný výlet vynásobí vaše zážitky. Greenway Jizera na úseku Malá Skála - Dolánky je něčím, na co se jen tak nezapomíná. Tak neváhejte a projeďte se malebným údolím řeky Jizery 2x.  

Jak to funguje

Vyplouváte z Malé Skály od naší půjčovny na Žluté plovárně směr Dolánky u Turnova. Čeká vás necelých 9 km na řece a několik možností občerstvení po cestě. Výstupní místo v Dolánkách uvidíte vpravo nad gumovým valem. Loď necháváte na břehu, a pokud není na místě naše obsluha, ostatní zapůjčené věci odnášíte do info stánku s občerstvením a půjčovnou koloběžek Kemp Dolánky. Tam už na Vás čekají připravené koloběžky. Jste přímo u cyklostezky Greenway Jizera a právě po ní se vydáte zpět proti proudu řeky. Po necelých 6 km za lanovým mostem přes řeku Jizeru narazíte na Penzion a hospůdku Křížky - to je ideální místo na pauzičku s občerstvením.  Pokračujete dál po Greenway Jizera směr Malá Skála - Žlutá Plovárna. Tam vracíte koloběžku a užíváte si krásný pohled na Jizeru a Pantheon.

 

Obrácená varianta - Tam na koloběžce, zpět na lodi

Výše popsanou trasu můžete absolvovat v opačném pořadí. V hlavní sezóně tuto variantu doporučujeme z důvodu dostupnějšího parkování. 

 

Rezervujte si svůj výlet a užívejte si!

+420 775 580 388 (8:00-22:00)


Pro zakoupení vybavení a dárkových poukazů navštivte náš eshop.        eshop